Logg inn
a5.jpg

Du er ikke innlogget.

Om nettstedet for labyrintfisk

Vi er et det første og mest omfattende nordiske nettstedet for og om labyrintfisk, og har siden 2005 vært et samlingspunkt for nordisk entusiasme, interesse og kompetanse på alle arter av labyrintfisk. Vi er dermed det naturlige førstevalget for labyrintfisk info.

Vi har skandinaviske artikler, aktuelle nettlenker og annen relevant informasjon om hvordan man holder et labyrint-akvarium og de forskjellige labyrintfiskartene. Og vi har et aktivt og kunnskapsrikt diskusjonsforum åpent for alle hvor du kan bli en del av et miljø hvor alle deler samme interesse. Her kan du dele dine erfaringer, diskutere, spørre og få hjelp til å løse dine problemer relatert til arter, sykdom, oppdrett og annet.

Vi er et ikke-kommersielt nettsted drevet av entusiaster med felles interesse for å fremme alle arter av labyrintfisk og labyrintfiskhobbyen.

Alle som vil bli bedre kjent med labyrintfisk som hobby,  bidra med bilder, artikler, info, lenker til relevante nettsteder, delta i diskusjonsforumet eller på annen måte bidra til å gjøre dette til et bra nettsted er velkomne som medlem.